Spørgsmål og svar

Holdbarhed?

Holdbarheden af resultaterne afhænger af ens tandhygiejne. Udsætter man sine tænder hyppigt for kaffe, cigaretter, sodavand eller andre farvende midler vil resultaterne aftage i løbet af et par uger.

Hvis man derimod plejer sine tænder og ikke udsætter dem for sodavand, cigaretter eller andre farvende midler vil man kunne holde resultaterne i flere måneder af gangen.

Det er derfor vigtigt at man bevarer en god tandhygiejne, både for at holde ens tænder sunde og raske men også for at bibeholde resultaterne.

Hvor meget hvidere vil mine tænder blive?

Virkningen af blegning varierer meget fra person til person. Nogle mennesker reagerer optimalt på tandblegning og vil få meget hvidere tænder, mens andre kun vil se en lille forskel efter behandlingen. Folk med stærkt misfarvede tænder har tendens til at opnå mere synlige resultater end personer med kun lidt misfarvede tænder. 

Hvide pletter efter behandling, hvad skal jeg gøre?

De hvide pletter er almindelige og ikke skadelige. De er midlertidige og forsvinder før eller lidt efter behandlingsforløbet er slut.

Må man godt sluge geléen / spyt?

Vi anbefaler ikke at man sluger sit spyt, da geléen og ens spyt bliver blandet sammen. Det er ikke farligt, men vi anbefaler det ikke.

Tip: For at undgå meget spyt i munden, anbefaler vi at enheden sidder godt ind til tænderne.

Skader det mine tænder?

I modsætning til tandblegningssættene, som inkluderer Peroxid baserede gel, så vil Cmiile’s Peroxid-Fri tandblegningssæt ikke skade dine tænder. Ved at bruge Natriumbikarbonat, vil Cmiile’s tandblegningssæt kun fjerne ydre pletter på tænder og ikke penetrere emaljen.

Mit LED lys virker ikke?

For at aktivere lyset, skal man fjerne det stykke plastik der befinder sig under batterierne først.

Leveringstid?

Leveringstid 1-3 hverdage.

Kan jeg købe mundstykket, gelén og LED lyset separat?

Det vil på sigt også være muligt at købe alle delene separat. Dog skal der gøres opmærksom på, at den bedste besparelse opnåes ved at købe det fulde sæt.

Kan jeg bruge sættet, hvis jeg er gravid eller ammer?

Der er ingen negative bivirkninger ved brug af Cmiile’s tandblegningssæt, grundet den Peroxid-Frie gel. Dog anbefaler vi at konsultere med læge først.

Hvorfor virker det ikke på mig?

Cmiile’s tandblegning går ind og fjerner pletter på den ydre side af tænderne, eftersom den ikke penetrerer emaljen. Derfor vil folk som har genetisk gule tænder ikke få noget ud af blegningen, da det er en kraftigere peroxid baseret behandling hos tandlægen, der skal til, før synlige resultater kan opnåes. I andre tilfælde, har nogle brug flere behandlinger for at kunne se resultater.

Hvorfor Peroxid-Fri?

Hydrogen peroxid, er et effektivt middel til at blege sine tænder med, men det har slemme bivirkninger når det kommer til brugen af det i tandblegningsprodukter. Bivirkningerne inkluderer kemiske forbrændinger i det sensitive væv i munden samt tandkødet og ens læber. Nogle forbrugere af Peroxid tandblegningsprodukter oplever mere sensitivitet i tænderne overfor varme og kulde, som skyldes Peroxiden der går ind og svækker ens emalje på tænderne.

Hvordan virker det?

Cmiile’s unikke tandblegning-gels formel anvender natriumbicarbonat som den primære ingrediens. Ved at anvende det rigtigt, vil natriumbicarbonat gå ind og fjerne indre og ydre pletter, i stedet for at penetrere emaljen.

Hvor ofte skal man anvende sættet for at bevare de hvide tænder?

Efter at have brugt tandblegningssættet de første 6-12 behandlinger, anbefaler vi at anvende sættet 1-2 gange om ugen, for at vedligeholde resultaterne. 

Hvor mange anvendelser per sæt?

Hvert kit indeholder 6-9 behandlinger.

Hvor længe går der før jeg kan se resultater?

Ved korrekt anvendelse, vil man kunne se en forskel i farven på ens tænder efter 2 behandlinger og yderligere op til 8 shades hvidere efter kun 6 behandlinger. Vi anbefaler at kører de første 6 behandlinger i træk, for bedst mulig resultat. Det kan man gøre på 3 (morgen/aften) eller 6 dage. Hvis man føler der skal mere til, kan man kører 12 behandlinger maksimalt om måneden. Resultat guiden følger med i tandblegningssættet.

Hvilke lande sender vi til?

Vi sender til Danmark, Norge og Sverige. Dog skal købere udenfor EU være opmærksom på told.

Bøjler og kroner?

Vores tandblegningsprodukter virker kun på rigtige tænder. Hvis man har bølje, anbefaler vi at man venter til man har fået den af, så man kan opleve gode resultater.

Bliver mine tænder sensitive efter behandlingen?

Det kan forekomme, dog er det meget få der oplever sensivitet, da vores gel er meget skånsom. Vores tandblegningskit efterlader ingen permanent harm eller irritationer på tandkødet eller i munden. Cmiile’s unikke gel formel fjerner kun ydre og indre pletter på tænderne.

Behøver jeg at se en tandlæge?

Nej. Cmiile’s tandblegningssæt kan bruges frit derhjemme med tryghed. Det er let at anvende og gelen der er i sprøjterne, sørger for et rent og praktisk sæt. Dette tandblegningssæt bør kun bruges som et middel til at blege ens tænder og ikke til at erstatte andre tandlæge relaterede midler.