Handelsbetingelser

1. Ordrebekræftelse
En ordrebekræftelse sendes automatisk til den e-mail adresse, som du har angivet i dine kundeoplysninger. Det kan være en god ide at gemme denne, hvis du senere får brug for at kontakte vores kundeservice. Kundeservice er åbent alle hverdage mellem 10:00-17:00 – via mail [email protected]

2. Levering
Levering sker til den oplyste adresse. Som udgangspunkt sender cmiile.com varerne samme dag, hvis ordren er afgivet inden kl. 12:00. Cmiile.com tager forbehold for udsolgte varer.
Cmiile.com estimerer normalt en leveringstid på 1-3 hverdage. Leveringstiden er med forbehold for eksterne forhold, der ligger uden for cmiile.com’s indflydelse. Leverer cmiile.com ikke på det tidspunkt, som på forhånd er oplyst til køber, er køber ikke berettiget til at kræve kompensation herfor.

3. Priser og tekster
Cmiile.com forbeholder sig ret til at annullere købers ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.
Cmiile.com tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte / udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

4. Fragt
Pakken sendes med Post Danmark, hvor der er mulighed for track & trace.

5. Betaling & gebyrer
Betaling via kreditkort er underlagt kortudsteders betingelser for anvendelse. Når køber med kreditkort ”reserveres” beløbet på købers konto. Når leverandøren efterfølgende har afsendt de bestilte produkter, udsteder cmiile.com et betalingskrav til kortudsteder. Det betyder, at køber ikke kan disponere over det reserverede beløb, efter bestillingen er godkendt.
Beløbet hæves først på købers kort, når varerne sendes fra leverandøren. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, køber har godkendt ved købet.
Ved betaling vælger du hvilken betalingsmetode du foretrækker. VISA, MasterCard.
Ved betaling med VISA og MasterCard tillægges der et betalingskortgebyr svarende til 1,45% af købsbeløbet.
Inden køber vælger at godkende ordren, bliver gebyret oplyst.

6. Returret
Som forbruger har du ret til at returnere varen uden nogen yderligere grund. Du skal dog informere vores kundeservice, senest 14 dage efter du har modtaget varen. Du skal blot meddele dette til vores kundeservice senest 14 dage efter, at du har modtaget dine varer. For at returnere en vare skal den være ubrudt og i originalemballage. Returner varen sammen med ordrebekræftelsen eller kopi af denne. På ordrebekræftelsen skal du gøre opmærksom på retursag. Vigtigt! Du skal returnere varerne sammen med ordrebekræftelsen eller en kopi af den. Du betaler selv returfragten. Varer kan ikke returneres pr. efterkrav.

7. Reklamationsret
Hvis du modtager en vare som er defekt, erstatter vi med en ny vare uden omkostninger for dig. Du skal blot meddele dette til vores kundeservice senest 14 dage efter, at du har modtaget dine varer. Kundeservice sender en frankeret returetiket. Du skal først kontakte vores kundeservice, for at få reklamationen godkendt og returfragten betalt. Der ydes 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, som direkte eller indirekte er opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

8. Tvist
Tvister med grund i disse vilkår afgøres ved dansk domstol.

9. Laveste alder for køb
Cmiile følger gældende lov, og sælger derfor ikke til personer under 18 år. Når du godkender vores vilkår ved betaling, bekræfter du at, du er 18 år eller ældre.

10. Brug af persondataoplysninger
Når vi indsamler og anvender dine personoplysninger, gøre vi det kun til drift af hjemmesiden og for at levere de tjenester som du har efterspurgt eller købt – herunder også forstået, tilmelding af nyhedsbrev med nyheder og tilbud.